Diensten

Assessment
Een goede diagnose is het halve werk. Wij brengen kwaliteiten, drijfveren en ontwikkelpunten van mensen  in kaart. Wij doen uitspraken over de potentiële geschiktheid van mensen voor specifieke functies,  zoeken naar de juiste match tussen persoon en werkcontext en geven ontwikkeladviezen. Daartoe beschikken wij over  een digitaal test lokaal met een ruime keuze aan tests, waaronder intelligentie- en persoonlijkheidstesten. Daarnaast worden praktijksimulaties en rollenspelers ingezet om competenties te testen en trainen. Ook een 360 graden feedback behoort tot de mogelijkheden. Desgewenst kunt u zich met onze begeleiding goed voorbereiden op een assessment in het kader van een sollicitatieprocedure.

Coaching en training
Onze coaching en training van persoonlijke ontwikkeling is steeds gericht op zingeving en resultaat. Daartoe beschikken wij over diverse methoden en technieken. Direct en oplossingsgericht als dat kan. Stilstaan en verdiepen wanneer het nodig is. Het bieden van transparantie en een veilige setting  is daarbij essentieel. De deelnemer heeft het eigenaarschap over zijn of haar ontwikkeling en de coach faciliteert het proces.

Loopbaanbegeleiding
Wij begeleiden mensen bij het kiezen en vinden van passend werk gedurende hun gehele loopbaan. Een loopbaanprogramma kan bestaan uit het in kaart brengen van kwaliteiten, drijfveren en interesses. Wij kunnen ondersteuning bieden  bij het verkennen van de arbeidsmarkt en  bij het aanleren of opfrissen  van sollicitatietechnieken. Ook kunnen wij adviseren bij het onderhandelen over een nieuw contract.

Mediation
Soms is het moeilijk om op eigen kracht uit een conflictsituatie te komen en een oplossing te vinden die voor alle betrokkenen bevredigend is. In die gevallen kan bemiddeling uitkomst bieden. Onafhankelijk, professioneel en oplossingsgericht. PAJOZ is registermediator ADR.

Trainingsacteur en rollenspeler
Als ervaren rollenspeler en trainingsacteur zijn wij inzetbaar in assessments, coaching en training. Deelnemers krijgen op respectvolle wijze persoonlijke feedback  en kunnen in een veilige setting experimenteren met nieuw gedrag. Een werkwijze die zeer effectief kan zijn om persoonlijke effectiviteit in het dagelijks leven te vergroten.

En verder
Naast bovenstaande diensten bieden wij maatwerktrajecten voor teamcoaching, het begeleiden van intervisie, managementdevelopment en competentiemanagement.