Werkwijze

Maatwerk
U kunt op verschillende manieren van onze diensten gebruik maken. In overleg kiezen we de vorm die het beste past bij uw vraag. U kunt ons inschakelen voor zowel zakelijke als particuliere vraagstukken; incidenteel, regelmatig of projectmatig. Ook inhuur voor een aantal uren per week als vaste adviseur gedurende een bepaalde periode behoort tot de mogelijkheden. Naar wens werken we bij u in huis of  maken we gebruik van representatieve werkruimtes  zo  dicht mogelijk bij u in de buurt.

Netwerk
Wij beschikken over een ruim netwerk van psychologen en juristen. Zodoende kunnen wij u ook van dienst zijn bij omvangrijke  projecten. Zo nodig verwijzen wij naar collega’s die over  aanverwante expertise beschikken, bijvoorbeeld in de advocatuur of gz-psychologie.

Tarieven
Onze flexibele werkwijze houdt de kosten laag. Wij kiezen in samenspraak met u de beste aanpak voor uw vraag, niet de duurste. De eerste kennismaking is altijd kosteloos. Op basis van een intake maken wij graag een offerte op maat. Ook een afsluitende evaluatie nemen wij in alle gevallen voor onze rekening.